Turisme

Estàs en: Inici » Turisme

Habitants: 457
Terme municipal : 5,7 km2

Sagra, situada al cor de la Vall de la Rectoria, enganxat a les Serra del Caval o del Migdia davant del Riu Girona.

És un petit poble que manté el sabor tradicional dels municipis de la Marina.

A 8 km de la sortida de l’AP-7 a Ondara, a una hora de camí de València i Alacant, fa de Sagra un poble tranquil, agradable i acollidor per al visitant i amb tots els serveis que poden oferir-nos ciutats costaneres com Denia a tan sols 15 minuts . I sobretot a Sagra, es gaudeix de la natura que envolta cada racó del seu terme municipal.

El patrimoni és molt divers, el nucli urbà guarda les arrels morisques representades pels seus carrers estrets. Al poble destaquen l’Església Parroquial consagrada a Sant Sebastià, l’edifici de l’Ajuntament, i la zona coneguda com ‘La Font’, que conserva un antic safareig i és perfecte per passar llargues estones descansant a l’ombra dels seus majestuosos arbres.

El terme municipal de Sagra ofereix la possibilitat d’estar en contacte amb la natura i apreciar tota la seva bellesa; destacant la zona de ‘Cabal’ amb impressionants vistes i la ‘Zona recreativa de la Font del Mortit’, aquesta última situada a 1 km del nucli urbà, disposa de barbacoes, fonts , bancs i taules de pedra rustica, per gaudir de la natura mentre mengem en família.

L’oferta esportiva és molt àmplia, a més de senderisme i cicloturisme pel seu terme municipal, es poden realitzar moltes més activitats, ja que Sagra disposa de piscina, pista de squash i poliesportiu.

I si vols gaudir d’unes festes tradicionals i plenes d’encant, només cal acostar-se a Sagra en la segona setmana d’Agost, quan celebra les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist del Consol. O al Gener, a les festes de Sant Antoni, amb foguera popular i benedicció d’animals.

Però el que més aprecien els visitants de Sagra és la calor, l’amabilitat i l’atenció que reben dels habitants d’un poble tranquil i acollidor com és Sagra, ‘. I segur que acabaràs captiu de tanta bellesa.

Història

Antigua alquería islámica que perteneció a Juan Pérez de Cullera, durante la primera mitad del siglo XIII fue comprada por Eximén Pérez de Tarazona, y confirmada por el Rey en 1249…

Llegir més

Personatjes destacats

Personatges històrics que han nascut o viscut a Sagra

Llegir més

Skip to content